Piercing i navlen aldersgrense Oslo

piercing i navlen aldersgrense Oslo

Har jeg rett/lov til å gjøre det hos min venninnes far som har tatoverings og piercing butikk som har aldersgrense 16 år på piercing i navlen?. Aldersgrenser: En piercingartist kan selv sette aldersgrenser. Her kan ingen under 14 år ta piercing. Dette inkluderer ører. I følge med foresatt: 14 år: Navle. Kommer litt an på hvor du vil ha piercing. Hvis du vil ha i navlen /nesen/leppa/ ørene/øyenbryn så er det 16 årsgrense for å ta alene, men om du.

Videos

Oslo Bodyart piercing studio

Piercing i navlen aldersgrense Oslo - Bryne norsk

Hva vet du om sunt og usunt? Det tar kanskje fem-syv dager, det gjorde det dildo shop Brumunddal meg: men ikke bruk stramme bukser og ikke pirk på den! Dersom dette er veldig viktig for deg må du formidle det til foreldrene dine. Her kan såret bruke opp til ni måneder på gro skikkelig.

Piercing i navlen aldersgrense Oslo - Honningsvåg sex

Jeg er 16 år og tok industrial piercing i ørebrusken for bare noen uker siden. Jeg har veldig lyst til å ta det, men er bare 14 år. Noen ideer på hva jeg kan og ikke kan gjøre? piercing i navlen aldersgrense Oslo Aldersgrenser: En piercingartist kan selv sette aldersgrenser. Her kan ingen under 14 år ta piercing. Dette inkluderer ører. I følge med foresatt: 14 år: Navle. Kommer litt an på hvor du vil ha piercing. Hvis du vil ha i navlen /nesen/leppa/ ørene/øyenbryn så er det 16 årsgrense for å ta alene, men om du. Priser piercing Oslo. Bytte 59, Aldersgrensen er 15 år. Om du er under Dette gjelder ikke microdermal & skindiver som har 18 års aldersgrense. Smykke og.

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 2